Celenia:FAQ

Celenia

Version från den 13 juni 2017 kl. 12.04; Tobias (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Innehåll

[redigera] Vad är Celenias Skuggor?

Se om Celenias Skuggor.

[redigera] När släpps Celenias Skuggor?

För närvarande har vi inget releasedatum. Håll utkik på sidan!

[redigera] Vad kommer det kosta?

Det finns för närvarande inget fast pris satt för Celenias Skuggor eftersom vi ännu inte är redo att ge ut Celenias Skuggor. Vår målbild är dock under 500 kronor (€50) för en fysisk box och ca 200 kronor (€20) för en digital (PDF) release. Det är dock något som vi kommer att återkomma till mer exakt när det börjar närma sig utgivning. Målet är också att köra en Kickstarter för att finansera lansering, tryck, distribuering och mer grafik. I dagsläget har vi en grafisk designer som jobbar med att göra enklare bilder som kommer att finnas med i boken/PDF:en, men mer avancerade bilder är något som det inte finns budget till utan en Kickstarter.

[redigera] Hur kommer det att se ut?

Det är något som i dagsläget inte är bestämt i detalj då det är något som kräver finansiering och kontakt med en distributör. Målet är dock att Celenias Skuggor skall släppas i tre versioner, som det ser ut nu: En digital PDF version, en tryckt bok med mjuk pärm samt en box med boken med hård pärm, tryckta kartor, förtryckta formulär och tärningar. PDF-versionen kommer med största sannolikhet även erbjudas i tryckt version via on-demand tjänster på nätet, och därmed aldrig gå ur tryck.

[redigera] Hur kontaktar jag utvecklarna?

Du kan kontakta oss på kontakt@celenia.se

[redigera] Är Celenias Skuggor det enda spelet ni jobbar med?

För närvarande, ja. Det finns idéer och koncept på ett flertal olika spel, men just nu är Celenias Skuggor i fokus och det är det vi vill få klart och lanserat i nuläget.


Denna FAQ uppdateras kontinuerligt. Kom gärna åter!

Den här artikeln är hämtad från http://celenia.se/index.php?title=Celenia:FAQ
Personliga verktyg