Välkommen

Celenia

Hoppa till: navigering, sök

Välkommen till Celenias Wiki! Detta är en Wiki tillägnad bordsrollspelet Celenias Skuggor. Wikin är låst för allmänheten för redigering och läsning och kommer så vara fram till spelet är klart och färdigt att distribueras. Då kommer denna Wiki att fungera som en informationsdatabas för spelare. Den här startsidan kommer vara öppen för alla och kommer innehålla nyheter eller länkar till nyheter där arbetets framskridande beskrivs. Ta en titt på Skapardagboken för att se hur arbetet framskrider och lite tjuvtittar på det vi skriver om!I Röret just nu!

  • 2017-05-28: Första kampanjen i speltestet är nu avslutad. 18 långa månader med få spelmöten. Spelarna är mycket nöjda och har gett fantastiskt bra feedback.
  • 2016-09-10: Speltesten fortgår! Spelarna gillar spelet och ger bra feedback. Wikin har legat nere i månader igen, men jag lyckades hitta problemet. Back in business!
  • 2016-03-26: Speltest pågår med en liten fokusgrupp. Går riktigt bra än så länge, om än det märks vad som behöver filas på.
Den här artikeln är hämtad från http://celenia.se/index.php?title=V%C3%A4lkommen
Personliga verktyg