Välkommen

Celenia

Hoppa till: navigering, sök
Celenias Skuggor är ett T10 spel.
Celenias Skuggor är ett T10 spel.

Välkommen till Celenias Wiki! Detta är en Wiki tillägnad bordsrollspelet Celenias Skuggor. Wikin är låst för allmänheten för redigering och läsning och kommer så vara fram till spelet är klart och färdigt att distribueras. Då kommer denna Wiki att fungera som en informationsdatabas för spelare. Fram till dess kommer den här startsidan vara öppen för alla och kommer innehålla nyheter eller länkar till nyheter där arbetets framskridande beskrivs. Ta en titt på Skapardagboken för att se hur arbetet framskrider och lite tjuvtittar på det vi skriver om!


Om du inte vet vad Celenias Skuggor är för någonting men är nyfiken, ta en titt på om Celenia och titta på de vanligt ställda frågorna.
Spelutvecklarnas Startsida (endast för utvecklare)


I Röret just nu!

  • 2019-03-08: Celenia har flyttat till WorldAnvil. Denna sida kommer inom kort att stängas ner.
  • 2017-09-22: Språken har kommit på plats och därför börjar genomgången av alla namn på platser, personer och ting för att passa in dem i fonetiken för respektive språk.
  • 2017-08-30: Om ett par dagar påbörjas nästa steg i speltestet med andra kampanjen På andra sidan slöjan.
  • 2017-06-14: Celenias Skuggor är nu officiellt ett T10 spel!
  • 2017-05-31: Deadline för all text är satt till 30 september 2018. Då skall all text vara färdigskriven för sättning.
  • 2017-05-28: Första kampanjen, Pandoras Ask, i speltestet är nu avslutad. 18 långa månader med få spelmöten. Spelarna är mycket nöjda och har gett fantastiskt bra feedback.
  • 2016-09-10: Speltesten fortgår! Spelarna gillar spelet och ger bra feedback. Wikin har legat nere i månader igen, men vi lyckades hitta problemet. Back in business!
  • 2016-03-26: Speltest pågår med en liten fokusgrupp. Går riktigt bra än så länge, om än det märks vad som behöver filas på.
Den här artikeln är hämtad från http://celenia.se/index.php?title=V%C3%A4lkommen
Personliga verktyg